Actualitat Notícies

El Centre Històric de Xàbia acull una fira nadalenca del 6 al 9 de desembre

El Centre Històric de Xàbia acollirà del 6 al 9 de desembre una fira nadalenca organitzada per l'associació de comerciants.
El Centre Històric de Xàbia acull una fira nadalenca del 6 al 9 de desembre

Amb aquest esdeveniment es dóna l'oportunitat de fer les primeres compres de productes nadalencs, tant de decoració com de gastronomia,  als residents i als qui visiten Xàbia en aquest pont de la Constitució, a més de gaudir de l'entorn. I és que, com assenyalen des de l'organització, la fira d’Art i Nadal al carrer”, se situarà en la Plaça de l'Església i voltants, un meravellós emplaçament històric i  prop del comerç tradicional de Xàbia i del Mercat Municipal.

En els llocs hi haurà castanyes, torrons, dolços típics i artesania, a més de demostracions, tallers i algunes activitats perquè  els més xicotets es divertisquen mentre les seues famílies realitzen una visita tranquil·la pels diferents establiments de Xàbia Històrica.

A més en el Mercat Municipal de Xàbia es podrà veure també ja el gran pessebre que munta cada any l'associació de Betlemistes de Xàbia amb els seus elements més típics i alguna picada d'ullet al costumbrisme local.

© 2015 - Ajuntament de Xàbia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball