Actualitat Notícies

Els edils Marta Bañuls i Ximo Segarra visiten el Mercat i entaulen contacte amb els venedors

​​​​​​​La nova regidora responsable del Mercat Municipal, Marta Bañuls i el regidor delegat del Centre Històric, Ximo Segarra, acompanyats pel President de l'Associació de Venedors del Mercat, Rafa Expósito, han visitat en el matí de hui dimarts, els diferents llocs del Mercat per a contactar amb els diferents gerents dels llocs de venda.
Els edils Marta Bañuls i Ximo Segarra visiten el Mercat i entaulen contacte amb els venedors

Marta ha catalogat la visita de «molt positiva, ja que ens hem conegut tots i els hem brindat als empresaris del Mercat a treballar junts». I és que l'objectiu de l'equip de govern, segons ha indicat l'edil, «és buscar la millor opció. Estem a la seua disposició per a les seues propostes i esdeveniments els que se celebren cada divendres amb la Primera en el Mercat, que està sent positives i està funcionant molt bé».

https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/07/los-concejales-visitan-el-mercat-590x443.jpg 

Bañuls ha assenyalat que cada divendres s'acosta gent de tots els nuclis de la població per a gaudir d'aquesta oferta d'oci que és òptima per al Mercat i el Centre històric.

 https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/07/los-concejales-conversan-con-los-vendedores-del-mercat-590x443.jpg

L'edil ha indicat que la seua pretensió és ocupar els llocs que queden lliures en el Mercat amb demandes que tenen aquestes instal·lacions i els compradors amb llocs nous que no estiguen en el Centre Històric, «i d'aquesta manera siga un reclam per als compradors».

Per part seua, el responsable polític del Centre Històric, Ximo Segarra, ha fet una crida als veïns i turistes perquè compren en les diferents botigues del Mercat i del centre històric, «el Mercat és fonamental per al bon funcionament del barri antic. El Mercat necessita al Centre històric i aquest necessita al Mercat per a donar més vida als comerciants», ha manifestat Segarra.

(Xàbia.com)

© 2021 - Ajuntament de Xàbia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball