Actualitat Notícies

Els Venedors del Mercat i l'Ajuntament acorden noves mesures per a activar el funcionament del Mercat

Responsables de l'Ajuntament de Xàbia al costat dels responsables de l'Associació de Venedors del Mercat han mantingut una reunió en la qual han acordat noves mesures per a reactivar el funcionament del Mercat.
Els Venedors del Mercat i l'Ajuntament acorden noves mesures per a activar el funcionament del Mercat

Tots dos ens han arribat a un acord davant les sol·licituds i propostes de nous adjudicataris. Segons va indicar el president dels Venedors del Mercat, Rafa Expósito, “una de les sol·licituds de les persones interessades a obrir un negoci en el Mercat és l'ampliació de l'horari”. Per açò, tal com marca la llei, des del consistori s'ha proposat que les instal·lacions estiguen obertes durant 90 hores a la setmana, qüestió que ha de ser acceptada pels actuals venedors i es portarà a votació en la pròxima reunió de l'associació.

https://www.javea.com/wp-content/uploads/2018/07/mercat-de-xabia-590x443.jpg

Dins d'aquesta mesura, si és acceptada, cada lloc podrà tenir estipulat el seu propi horari, “ja que hi ha propostes per a les licitacions que no són compatibles amb l'horari actual, com per exemple, menjar per a portar, ja que el Mercat es tanca al migdia”, explica Expósito.

Una altra de les mesures que s'han acordat per a la pròxima licitació de llocs, és que se subhaste local per local i no per lot. D'aquesta manera, els llocs que actualment estan formats per varis seran paredats per part de l'Ajuntament sempre segons les necessitats sol·licitades pel licitador.

Pel que fa a l'aparcament, el president del Mercat ha indicat que s'està estudiant noves mesures que facilitaran l'estacionament als clients. Aquests acords podrien engegar-se en breu.

(Xàbia.com)

 

© 2015 - Ajuntament de Xàbia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball