Actualitat Notícies

La agencia AFIC-Creama informa de la posada en marxa del projecte AFICWEB per a comerciants i professionals.

AFIC-Creama impulsa i posa en marxa el projecte AFICWEB, un servei gratuït de la Xarxa AFIC, de la Conselleria de Comerç, per a tots els comerços i empreses dels municipis del consorci.
La agencia AFIC-Creama informa de la posada en marxa del projecte AFICWEB per a comerciants i professionals.

Es tracta de  una eina totalment integrada amb el Mapa del Comerç de Proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet a les empreses crear la seua pròpia WEB personalitzada. En aquesta web, a més d'informació rellevant del seu negoci poden publicar productes, promocions i els serveis que ofereixen. En la pàgina del portal del comerciant disposen de tutorials per a la seua perfecta realització.

AFIC-WEB, COMERCIANTS I PROFESSIONALS, pot utilitzar-se com a web principal del comerç si encara no compten amb ella, però si ja tenen web, pot ser complementària d'aquesta i servir per a incrementar el posicionament en cercadors (Google entre altres) i per tant, les possibilitats de localització del comerç per part de possibles compradors.

En Creama considerem que ara és una bona oportunitat de disposar de pàgina web i estar preparat per a una nova manera de vendre i oferir els productes i serveis de la seua empresa.

Per a obtindre més informació pot posar-se en contacte amb les agències Afic- Creama de Xàbia en el correo afic.creama.xabia@gmail.com.

© 2021 - Ajuntament de Xàbia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball