L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

     El principal objectiu de la Regidoria de Foment Econòmic i de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de l'Ajuntament de Xàbia és el suport al petit comerç i l'estímul de l'activitat comercial de la nostra ciutat.
     És evident el repte que suposa per al comerç dels centres urbans, haver d'enfrontar-se a la competència dels centres comercials i a l'evolució tecnològica, social i econòmica. Però hem de veure aquests desafiaments com una oportunitat que genere progrés, creativitat, innovació i la necessitat de plantejar-se estratègies d'adaptació a aqueixa realitat. És per açò que des de l'Ajuntament es col·labora amb totes les iniciatives que naixen dels comerciants i de les seues associacions, ja que estem convençuts que el progrés i millora del sector comercial de la nostra localitat és un objectiu de tots.
     El comerç de Xàbia manté la qualitat de vida de la ciutat, genera ocupació estable, riquesa i facilita les relacions entre els ciutadans. Tenim un sector comercial significatiu i hem de, entre tots, mantenir-ho i millorar-ho, perquè el comerç és la vida d'una ciutat.
    Esperem que aquesta nova eina servisca per a augmentar el contacte ja existent entre comerciants i Ajuntament.


Una cordial salutació

Francesc Camprubí Martell
Regidor Delegat de Foment Econòmic

© 2021 - Ajuntament de Xàbia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball